30 Ιαν 2017

*Νυχτοπερπατήματα- Κατάστρωμα με Κωστή Μαραβέγια!*


Σάββατο βράδυ, και τι καλύτερο από ένα live με κρασί και καλή παρέα!!! Πήγαμε λοιπόν στο Passport, και απολάυσαμε για ακόμη μια φορά, τον λατρεμένο Κωστή Μαραβέγια! Αν δεν έχεις πάει ακόμα προλαβαίνεις, αφού το live πήρε παράταση στην παράταση, και αν δεν έχεις πειστεί ακόμα ότι αξίζει να περάσεις την Παρασκευή ή το Σαββατοβραδό σου εκεί, αν διαβάσεις αυτό το κείμενο σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη!


Δεν υπάρχει live του Κωστή Μαραβέγια που δεν έχω περάσει τέλεια! Έχει μια απίστευτη ενέργεια που τη μεταδίδει από την πρωτη στιγμή, και η οποία μένει αμείωτη ως την τελευταία! όντας και ο ίδιος μουσικός, παίζει στη σκηνή , τραγουδάει, χορεύει, λέει ιστορίες κοινώς τα κανει όλα και συμφέρει! Και φυσικά, δίνει χώρο στους τέσσερις μουσικούς που τον συνοδεύουν να σολάρουν και εσύ να χορεύεις νοσταλγικά swing και τραγουδώντας όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες του! 

Το κατάστρωμα-σκηνή του passport !!!


Από τα δικά του τραγούδια, εως Σαββόπουλο και Τσιτσάνη, ένα είναι το σίγουρο! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις τέλεια! Επιβιβάσου λοιπόν στο... κατάστρωμα και σάλπαρε σε ένα live που θα σου μείνει αξέχαστο!

1. Το highlight τη βραδίας! Ο επίσης αγαπημένος Φοίβος Δεληβοριάς ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το"Εκείνη" μαζί με τον Κωστή! Απόλαυση!


2.  Μας αρέσει να πέφτουμε χαμηλά! Αρκεί να έχουμε καλή παρέα!







Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Jiubilo. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design