16 Ιαν 2017

*Μπλε Δευτέρες και πράσινα 'αλογα!*

Σύμφωνα με μια σχετικά νέα έρευνα, η τρίτη Δευτέρα του χρόνου, ναι η σημερινή δηλαδή, ονομάζεται Blue Monday και είναι η πιο καταθλιπτική ημέρα του χρόνου... Γιατί σου λέει η έρευνα, σήμερα, τη μπλε Δευτέρα  ντε, συνηδειτοποιούμε ότι δεν πετύχαμε τους στόχους της χρονιάς...και έτσι πέφτουμε σε μαύρη κατάθλιψη! 



Ε λοιπόν, εγώ δεν το δέχομαι αυτό! Γιατί η σημερινή Δευτέρα, ειναι μια Δευτέρα σαν όλες τις άλλες!

Γενικά, για κάποιον λόγο όλοι μισούμε τη Δευτέρα, αλλά νομίζω είναι παρεξηγημένη ημέρα! Αρχικά, εμείς έχουμε υπερφορτώσει τη Δευτέρα με ένα σωρό υποχρεώσεις! Διάβασμα , δίαιτα και όλα τα κακά της μοίρας! Γιατί δηλαδή να μην ξεκινήσουμε την Τρίτη;Την Τετάρτη; Την Πέμπτη βρε αδερφέ; Σώνει και ντε Δευτέρα, και μετά μας φταίει αυτή!



Στο κάτω κάτω η Δευτέρα είναι υπέροχη! Είναι δημιουργική! Είναι το νέο ξεκίνημα της εβδομάδας! Είναι μια ακόμη ημέρα σαν όλες τις άλλες! Εντάξει η Κυριακή μπορεί να είναι πιο αγαπημένη, αλλά αν κάθε μερα ήταν Κυριακή, στο τέλος θα αναζητούσαμε τη Δευτέρα! Παραδέξου το! Δεν υπάρχουν μπλε Δευτέρες, υπάρχουν μέρες! Μέρες που πρέπει να ζεις με όλη σου την καρδιά, και να προσπαθείς να τις κάνεις ξεχωριστές και μοναδικές! 

Μην περιμένεις όλη τη βδομάδα για ένα Σαββατοκύριακο! Μην περιμένεις ένα χρόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές! Μην περιμένεις μια ζωή για την ευτυχία! Την έχεις ήδη!

Κια για το τέλος! Μην ξεκινάς δίαιτα κάθε Δευτέρα! Ούτως ή άλλως το Σαββατοκύριακο θα τη χαλάσεις! 



Share this PostPin ThisShare on Google PlusEmail This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Jiubilo. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design